EN MEER

Ethische code

Als NOBCO geaccrediteerde coach practitioner houd ik mij aan de Internationale Ethische Code (IEC).
Je mag van mij dus in ieder geval verwachten dat ik integer en professioneel ben en dat alles wat we bespreken vertrouwelijk is.  


Privacy

Privacy gaat hand in hand met vertrouwelijkheid. Als alles wat we bespreken vertrouwelijk is, dan is het wat mij betreft ook vanzelfsprekend dat ik op een verantwoordelijke manier met jouw gegevens omga. Om dit extra te benadrukken heb ik een privacyverklaring opgesteld.

Heb je vragen over deze privacyverklaring of over de IEC, laat het me dan weten. Ik sta je graag te woord.


Beknopte opsomming van gevolgde studies, trainingen en workshops

In Utrecht studeerde ik Sociale Geografie aan de Rijksuniversiteit waar ik mijn doctoraal Planologie heb behaald. Van daaruit ben ik bij de overheid terecht gekomen en heb daar diverse rollen vervuld. Toen mijn interesse verschoof naar het coachen van mensen, ben ik weer de schoolbanken in gekropen en heb de volgende studies, trainingen en workshops gevolgd om te komen waar ik nu ben.

 

Leergang Coach (Schouten en Nelissen)

Teamcoaching (Windesheim)

Loopbaancoaching: training met Koersonderzoek technieken (Vista Nova)

Leergang Meesterlijk Interveniëren (Het Balkon)

Training burn-out preventie (Alba Academie)

Workshop Roos van Leary (Bert van Dijk)

Workshop Gebruik Filmfragmenten bij coaching en training (Robert Braak, Jebentbeterdanjedenkt)


Wat anderen over AMCoacht zeggen

“Annemartine geeft veel ruimte, is geduldig en niet oordelend. Daardoor is het makkelijk je verhaal te doen. Ook stelt ze de juiste vragen waardoor je zelf gaat nadenken over oplossingen.”

“Ze kan haar unieke eigenschappen – rustig, humor, los kunnen laten, inspirerend, creatief – heel goed inzetten als coach.”

“Medewerkers voelen zich veilig, prettig en gestimuleerd. Annemartine weet bij de ander zijn/haar kwaliteiten naar voren te brengen.”

“Annemartine stelt je op je gemak, luistert erg goed en voelt zaken goed aan. Je voelt je vrij om vrijuit te praten en raakt door haar gemotiveerd om actie te ondernemen.”

“Annemartine is een bevlogen coach die de juiste vragen weet te stellen om zelf tot inzicht te komen. Ze luistert, support en erkent, maar is ook daadkrachtig en vormde voor mij een prettige stok achter de deur om nieuwe inzichten om te zetten in actie.” 

“Annemartine, je bent een enthousiast, betrokken en betrouwbaar mens. Je weet een veilige omgeving te creëren. Jouw kracht is het vertalen van abstract naar concreet, mensen van problemen naar oplossingen begeleiden. Veelzijdig als leidinggevende, als (team) coach en trainer en als mens. Duurzaamheid en reizen delen we in coaching en training. Ik werk graag met je samen en ga graag met je op pad!


Meer weten? Stuur me een bericht en ik neem snel contact op.