Wie wil veranderen gaat op pad
Wie wil veranderen gaat op pad

JOU

Individuele coaching

Wil je aan de slag met een of meerdere vragen over je loopbaan, ontwikkeling of iets dat wringt in je werk? Dan ben ik de coach voor jou. Ik ben een resultaatgerichte coach die samen met jou kansen en mogelijkheden verkent voor de volgende stap. En ik ben ervan overtuigd dat iedereen de antwoorden in zich heeft en ik kan je helpen met het naar boven halen van die antwoorden.


Iedere vraag heeft een eigen antwoord

Iedereen is anders en daarmee ook elke werkwijze om een (verander)vraag te beantwoorden. Je krijgt van mij dus geen standaard antwoorden of werkwijze maar we kijken naar wat jij nodig hebt en waar jij naartoe wilt. Om een idee te krijgen voor welke vragen je bij mij terecht kan en hoe we die samen kunnen aanpakken, lees je hieronder enkele voorbeelden.

 

Wat kan ik als trainee of Young Professional doen om een volgende stap in mijn werk/loopbaan te realiseren?
Je bent aan de slag als trainee of hebt wat ervaring in je eerste baan en zoekt je volgende plek op de arbeidsmarkt. Ik help jou met het scherp krijgen van jouw keuzes en wensen. We gaan hierbij uit van jouw sterke punten, jouw ervaringen en kijken naar het type organisatie/werkplek waarin jij het beste tot je recht komt. Met huiswerkopdrachten en het wellicht uitdiepen van mogelijkheden via netwerkgesprekken komen we tot het bepalen van de kant die jij op wilt.

Ik ben toe aan een volgende stap in mijn werk/loopbaan, wat zijn mijn mogelijkheden?
In enkele gesprekken gaan we na waar jouw drijfveren en kwaliteiten liggen en wat dan een volgende stap in de loopbaan kan zijn. Resultaat is dat jij weet wat jouw koers is voor de nabije toekomst en dat jij dat met jouw leidinggevende kan bespreken hoe dat verder te verwezenlijken. 

Ik hoor van mijn leidinggevende dat ik mijn werk anders moet uitvoeren. Hoe kan ik hieraan voldoen?
Samen bespreken we de nieuwe vaardigheden die gevraagd worden. Daarna plannen we een drie-gesprek – met jou en je leidinggevende – om vast te stellen wat er precies verwacht wordt. Samen kijken we naar de stappen die jij kan zetten en begeleid ik jou in de uitvoering ervan (bijv. via opdrachten, coaching-on-the-job, e.d.). Resultaat is dat jij weet wat er van je wordt verwacht, dat je daar de juiste capaciteiten voor hebt en hoe je die vol zelfvertrouwen inzet.

Ik loop vast in mijn werk en ben de balans een beetje kwijt, ook met mijn privé-leven.
We zetten de zaken op een rij die voor jou belangrijk zijn en ik ga bij jou na waar jouw ambities, zorgen en vragen liggen, wat jou drijft, en hoe jij goed voor jezelf kan zorgen. Hiermee gaan we aan de slag op een manier die bij jou past. Resultaat is dat jij weer grip krijgt op je (werkend) leven en weet hoe je de balans kan houden tussen privé en werk.

Ik ben op mijn baan uitgekeken en wil verandering. Wat past het beste bij mij en hoe realiseer ik die verandering?
Aan de hand van jouw ervaringen onderzoeken we wat jouw drijfveren en ambities zijn. En waar jouw kwaliteiten liggen. De manier waarop we dat doen is afhankelijk van jouw vraag en wat er bij jou past. Als we alles in kaart hebben gebracht, bespreken we de mogelijkheden en welke stappen er nodig zijn om je nieuwe baan te vinden. Resultaat is een baan waar je met plezier naartoe gaat en die past bij jouw wensen en kwaliteiten.


Ik ga met jou op reis, maar jij bepaalt de koers

Met een gezonde dosis humor daag ik je uit en houd ik je een spiegel voor en samen bekijken we jouw vraag of probleem vanuit verschillende invalshoeken. Want ik heb vertrouwen in jouw kracht en capaciteiten. Ik help je met het inzichtelijk maken van jouw vraagstuk, mocht je dat nog niet helemaal helder hebben. Zo komen we tot een passend antwoord op jouw vraag en werken naar een oplossing die bij jou past. Ik ga met jou op reis, maar jij bepaalt de koers.

En mocht jij naar mijn idee meer gebaat zijn bij een andere coach of andere aanpak, dan geef ik dat aan en help ik jou bij het vinden van de juiste coach en begeleiding.

Ethische code
Als NOBCO geaccrediteerde coach practitioner houd ik mij aan de Internationale Ethische Code (IEC). Je mag van mij dus in ieder geval verwachten dat ik integer en professioneel ben en dat alles wat we bespreken vertrouwelijk is.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail me, en ik neem snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Email: tellmemore@amcoacht.nl
Telefoonnummer: 06 42906226


Mensen groeien op het moment dat ze beseffen dat ze dingen kunnen realiseren. Wanneer ze in zichzelf geloven, dan hebben ze het eerste geheim van succes ontdekt.” (Norman Vincent Peale)