NIEUWS

8 posts

Workshop Grip op je Loopbaan

Workshop Grip op je loopbaan 2021

Ga na de zomer de balans opmaken en aan de slag met jouw volgende stap. Maak jouw eigen plan van aanpak voor meer plezier in je werk, een betere werk-privé balans, en de volgende stap in je carrière. Ga jobcraften! In mijn workshop help ik je hoe je hierin stappen zet . Benieuwd? Klik dan op deze link.

Inschrijven voor mijn nieuwsbrief kan hier.

Nieuwsbrief juni 2021

Nieuwsbrief juni 2021

Jobcraften, hoe doe je dat? Hoe kom je achter je talenten? In mijn nieuwsbrief kan je lezen hoe je hierin stappen zet . Benieuwd? Klik dan op deze link.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief mei 2021

Hoe vertel ik het mijn baas? dat ik niet meer naar kantoor kom… In mijn nieuwsbrief kan je lezen hoe je om kan gaan met vragen rond het hybride werken. Benieuwd? Klik dan op deze link.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Nieuwsbrief maart 2021

Nieuwsbrief maart 2021

Heb jij een 9 tot 5 mentaliteit? In mijn nieuwsbrief kan je lezen hoe je er achter komt wat gevraagd wordt bij een competentie. Benieuwd? Klik dan op deze link.

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Nieuwsbrief

Eerste nieuwsbrief

Vandaag is het zover. Mijn eerste nieuwsbrief is verzonden. Iets wat ik al heel lang van plan was maar er was een pandemie voor nodig om ‘m ook echt te realiseren. Benieuwd wat in deze eerste nieuwsbrief staat? Klik dan zeker op deze link

Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Hoe een gemis mij motiveerde

Nieuws, overpeinzingen en andere dingen die ik met je wil delen

Dit jaar dacht ik hard te gaan werken aan het verder opzetten en uitbreiden van mijn bedrijf maar daar bracht de corona-pandemie drastisch verandering in. Het heeft mij gedwongen om stil te staan bij wat mij raakt en wat ik daarmee wil doen. Ik ben terug gegaan naar mijn waarden en missie: ik wil bijdragen aan groei, van mijzelf en van anderen. Daarbij hoort voor mij ook meer contact maken en meer delen in de vorm van deze pagina en een nieuwsbrief.

Wil je de nieuwsbrief direct bij jou in je mailbox ontvangen, vul dit formuliertje dan in. Dan kan je meteen eventuele vragen of opmerkingen kwijt.