Wie wil veranderen gaat op pad
Wie wil veranderen gaat op pad

TALENTEN

Talenten in beeld met TMA Methode

Iedereen heeft talenten, en als je die kan inzetten werk je met meer plezier!
Zo kom ik in de praktijk veel mensen tegen die op een bepaald punt merken dat ze het werk niet meer leuk vinden. Ze werken te lang in een functie die niet of onvoldoende aansluit bij hun talenten.
Als je je meer bewust bent van je talenten, kan je kijken of je in je huidige baan hier meer aandacht aan kan geven, bijvoorbeeld door accent te leggen op andere taken die meer bij je passen. Ik noem dat jobcraften.
Een andere vraag die ik vaak hoor is: Ik ben toe aan een volgende stap in mijn werk/loopbaan, wat zijn mijn mogelijkheden?
Als je je hierbij bewust bent van je talenten, zet je een stap in je loopbaan die beter bij je past.

TMA Methode

Ik gebruik vaak de Talent en Motivatie Analyse (TMA) om de talenten in beeld te brengen.
TMA meet niet het gedrag, maar wat je ten diepste het liefst zou willen. De TMA Talentenanalyse brengt in kaart welke behoeften je van nature hebt.
Met een talentanalyse maak je voorkeursgedrag inzichtelijk. Voorkeursgedrag is dat wat je het liefste doet, energie gevend en makkelijk ontwikkelbaar. Stel je nu eens voor dat je binnen je organisatie bezig kunt zijn met die dingen die in lijn liggen met dat wat je het liefste doet. Hoe zou dat voor je zijn?

Gecertificeerd TMA Professional

Als gecertificeerd TMA Professional help ik je graag om inzicht te krijgen in jouw talenten, drijfveren, persoonlijkheid en competenties. Je maakt online een TMA Talenten Analyse, ontvangt een rapport en vervolgens bespreken we de uitkomsten en wat dit betekent voor jouw loopbaan.

Wil jij je verder ontwikkelen, je volledige potentie benutten en ontdekken wat je talenten en competenties zijn? Neem contact op voor een TMA Talentanalyse via tellmemore@amcoacht.nl of 06 – 429 062 26

Benieuwd wat mijn coachees zeggen over TMA analyse? Lees dan onderstaande ervaringen.

Ik ben heel tevreden over de TMA, want met deze analyse heb ik mijn verborgen skills ontdekt! Daarnaast heb ik meer zicht gekregen op mijn sterke en minder sterke kanten, en heb ik inzicht gekregen waarom ik bij sommige zaken in mijn werk energie krijg (ik zet dan mijn talenten in) en waar ik energie op kwijt raak. Ik kijk nu met meer liefde naar mijzelf.En deze informatie gaf mij moed om de volgende stap te zetten in mijn loopbaan.

– Vrouw, 43 jaar, loopbaanvraag

Als young professional heeft Annemartine mij geholpen beter zicht te krijgen op mijn talenten en waar ik op moet letten bij mijn volgende stap in mijn carrière. Hiervoor heeft ze mij een TMA-test laten doen, wat ook erg heeft geholpen: zo weet ik nu beter waar ik goed in ben en waar ik energie van krijg. Zo kan ik gerichter zoeken naar een functie die écht bij mij past.

– Young professional, 30 jaar, loopbaanvraag

Ontdek zelf wat de TMA Talentanalyse voor jou en je carrière kan betekenen. Neem contact op via tellmemore@amcoacht.nl of 06 – 429 062 26.