Wie wil veranderen gaat op pad
Wie wil veranderen gaat op pad

Young Professionals

Coaching voor Young Professionals: regie op je loopbaan

Herken je de volgende vragen?

 • Ik ben toe aan een volgende stap in mijn werk/loopbaan, wat zijn mijn mogelijkheden?
 • Ik loop vast in mijn werk en ben de balans kwijt, ook met mijn privé-leven.
 • Hoe krijg ik mijn leven beter op de rit, meer rust, en beter georganiseerd?
 • Is dit nu alles:

  • Moet werk je passie zijn?
  • Wat betekent werk in mijn leven?
 • Wat zijn mijn talenten en hoe zet ik deze in?
 • Hoe pas ik mijn functie aan, aan mijn behoeftes en capaciteiten?
 • Waar sta ik nu, waar wil ik heen en hoe kom ik daar? Kortom, ik wil een loopbaan-APK

Als je je in een van deze vragen herkent, neem dan nu het stuur in handen en ga met mij op weg.
Ik bied de volgende routes aan:

 • Je eigen Boardroomsessie: in een kleine groep peers onder mijn begeleiding jouw vragen van een antwoord laten voorzien.
 • Individueel traject ‘zelf aan het roer komen’. Een korte reeks 1-op-1 gesprekken, waar jouw vraag centraal staat.
 • Je talenten en drijfveren in beeld brengen met behulp van TMA en een toelichtend gesprek. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt waar je talenten het beste tot hun recht komen.
 • Een loopbaantraject met hulp van TMA, op maat. Met de zelfkennis opgedaan via TMA, ga je aan de slag om de volgende stappen te zetten, en de baan te creëren of te vinden die bij je past.

Alle mogelijkheden zijn zowel live als online mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met me op voor een kennismaking.

Email: tellmemore@amcoacht.nl
Telefoonnummer: 06 42906226
WhatsApp: 06 42906226

 

Reviews

Benieuwd wat coachees zeggen? Lees dan onderstaande ervaringen.

“Annemartine zorgt ervoor dat ik in alle vertrouwen mijn vragen kan delen. Hierdoor heb ik inzichten gekregen over mijzelf en wat ik wil in en met mijn werk. Ik weet nu beter welke stappen ik kan gaan zetten. Ze heeft hierbij haar ruime ervaring als coach en als leidinggevende goed ingezet.”

– Vrouw, 27 jaar, met een loopbaanvraag

“Het traject met Annemartine heb ik als heel prettig ervaren. De begeleiding die Annemartine bood, was gericht op het zetten van de volgende stap in mijn carrière, en daarmee ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. Annemartine hielp me stap voor stap om die volgende stap te zetten, een stap naar meer vertrouwen in mijn eigen kunnen. Annemartine heeft mijn eigen ontwikkelrichting steeds centraal gesteld. Ze bood hulp en inzicht in uitdagingen die zich op het moment bij mij aandiende. Ze hield niet vast aan strakke kaders maar stelde mijn behoeften in het moment voorop. Dit maakt dat ik me altijd erg gehoord heb gevoeld. Annemartine straalt in haar werk veel vertrouwen en geduld uit. Je mag zijn wie je bent.”

– Vrouw, 28 jaar, trainee

“Ik heb als prettig ervaren dat ik zowel mijn werk als privé kon bespreken. Annemartine geeft je het gevoel van vertrouwen en daardoor durf je ook alles te bespreken. Annemartine maakt altijd tijd voor je. Daarnaast zorgt haar Humor ervoor dat je ook zwaardere onderwerpen met elkaar op een luchtige manier kan bespreken.”

– Man, 28 jaar, trainee

“Ik heb Annemartine ervaren als een rustige, verantwoordelijke coach die als geen ander de juiste vragen weet te stellen, constant reflecteert en spiegelt. Daarnaast is ze creatief ingesteld en introduceert ze regelmatig leuke oefeningen en spellen die veel inzicht bieden. Ze draagt geen oplossingen aan maar laat je echt zelf je eigen weg en antwoorden vinden. Annemartine helpt en begeleid op een warme, positieve en gelijkwaardige manier. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen wanneer het gaat om de begeleiding van young professionals”

– Vrouw, 28 jaar, trainee

“Dankzij het traject met Anne Martine heb ik een baan gevonden die bij mij past, die past bij mijn wensen en vaardigheden. Daarnaast heb ik geleerd om bepaalde beperkingen te accepteren en echt beter hiermee om te gaan.

– Vrouw, 28 jaar, trainee

Ontdek zelf wat coaching voor jou en je carrière kan betekenen. Neem contact op via tellmemore@amcoacht.nl of 06 – 429 062 26.